logo-400px

Tandpine eller akut tandskade

 

Problemer med en tand?

Ring straks til klinikken og aftal en tid. Ring på tlf. 86 87 06 00 inden kl. 11 ved akutte smerter og vi vil forsøge at finde en tid til dig samme dag du ringer.

Udenfor vores åbningstid henviser vi til tandlægevagten i Århus.

Tandlægevagten

Får du eller dit barn ondt i tænderne i ferien, helligdage eller efter normal arbejdstid og det ikke er en option at vente til næste dag, så er det muligt at benytte tandlægevagten.

Børn og unge

Holder klinikken ferielukket, så kan du kontakte den kommunale tandpleje, hvor der foretages nødbehandlinger på hverdage. Kontakt tandplejen for tidsbestilling hverdage mellem kl. 8:00 - 9:00 på telefon 21 64 89 66.

I weekender og helligdage kan du kontakte tandlægevagten. Telefon 4051 5162. 

Bemærk, at transporten til Tandlægevagten i Århus er for egen regning.

Voksne

Udenfor vores åbningstid henviser vi til tandlægevagten i Århus, som har åbent fredag fra kl. 18-21 og i weekender og helligdage fra kl. 10-13.

Tandlægevagten kan kontaktes på tlf. 4051 5162. (telefontid den første time indenfor åbningstid). 
Behandlingsadresse: Brobjergskolen, Frederiksallé 20, 8000 Århus C.

Sygehus eller skadestue

Har du været ude for et større uheld med tandskade skal du kontakte nærmeste sygehus eller skadestue.

Efter behandling af ydre skader på sygehuset, bestilles tid på klinikken for undersøgelse af mund og tænder samt nødvendige registreringer til brug for forsikringsanmeldelse. Du kan med fordel kontakte dit forsikringsselskab og rekvirere en skadesanmeldelse inden din aftale hos os på klinikken, således, at vi kan udfærdige anmeldelse i forbindelse med vores undersøgelse af din skade.

Share