logo-400px

Portræt-09 040-copyTandlægerne i Ans er kendt som et godt sted at komme - både som patient og som ansat. Det skyldes, at vi har tænkt over, hvordan vi arbejder, så vi bedst muligt opfylder vore patienters behov og frigør personalets faglige og menneskelige kompetencer.

Tandlægerne i Ans' klinikassistenter er uddannede til at foretage den indledende vurdering af, hvad dit tandlægebesøg kræver. Du bliver derfor som ofte modtaget af en klinikassistent, når du kommer på klinikken. Klinikassistenten vil kigge dig i munden, om nødvendigt tage røntgenbilleder og dække op til den korrekte behandling, før tandlægen kommer ind.

Vore klinikassistenter er desuden uddannede til at rense tænder, tage aftryk og assistere til behandlinger.

Tandplejere er uddannede til individuel forebyggende vejledning, instruktioner i mundhygiejne, tandrensninger og parodontosebehandlinger.

Tandlægen er uddannet til at lave fyldninger, operationer, rodbehandlinger og implantatbehandlinger. Og så har tandlægen det overordnede ansvar for alle klinikkens behandlinger - uanset hvem du bliver behandlet af.

Ved at fordele opgaverne på denne måde, får du den optimale behandling med kortest mulig ventetid. Vi kan simpelthen nå at hjælpe flere patienter og får større fleksibilitet til at gennemføre evt. akutte behandlinger, uden at det går ud over andre patienter. Samtidig får medarbejderne en spændende og udfordrende dag, hvor deres viden og kompetencer kommer til udtryk.

Tandlægerne i Ans går aldrig på kompromis med kvalitet og service, og ingen opgave bliver overladt til en medarbejder uden grundig forudgående uddannelse og træning.

Share