logo-400px

Dit behandlerteam

Dine behandlere hos Tandlægerne i Ans er tandlægerne Erik, Clara, Marlene og Rikke. Alle deltager løbende i nødvendig tandlægefaglig efteruddannelse for at sikre dig den mest optimale behandling.

Tandplejerne Ina og Marie er eksperter i paradentose og tandeftersyn og efter tæt sammen med tandlægen om alle patienter; børn som voksne, for den mest optimale behandling.

Vi har samlet et dygtigt og kompetent team med den nødvendige erfaring og som sætter en ære i at levere et flot resultat, når et besøg er nødvendigt. Vi udnytter kompetencer på tværs af teamet af behandlere og assistenter, det vil du opleve, når du ligger i stolen.

 • TIA -226Rikke Freitag


  Tandlæge Rikke er certificeret i Inman Aligner og underviser tandlæger i anvendelsen af systemet til tandretning.

  Jeg udfører desuden alle former for tandlægearbejde. Undersøgelse, fyldninger, rodbehandling, ekstraktion af tænder, proteser, genopbygning af bidfunktion etc.

  Klinikejer: Tandlægehuset i Langå og Tandlægerne i  Ans.
  Uddannet Cand. Odont i 1997 fra Århus Universitet.

 • TIA -99Erik Holm


  Tandlæge Erik underviser tillige på Tandlægehøjskolen i Aarhus

  Jeg udfører desuden alle former for tandlægearbejde. Undersøgelse, fyldninger, rodbehandling, ekstraktion af tænder, proteser etc.

  Uddannet Cand. Odont fra Århus Universitet.

 • Clara Clara Valentin Johansen

  Tandlæge Clara udfører alle former for tandlægearbejde. Undersøgelse, fyldninger, rodbehandling, ekstraktion af tænder, proteser, genopbygning af bidfunktion etc.

  Uddannet Cand. Odont i 2012 fra Københavns Universitet.

 • TiANS-04 001Marlene Hesselvig Andersen  Tandlæge Marlene udfører alle former for tandlægearbejde. Undersøgelse, fyldninger, rodbehandling, ekstraktion af tænder, proteser, genopbygning af bidfunktion etc.

  Uddannet Cand. Odont i 2007 fra Aarhus Universitet.
 • user female 128Vibeke Ørts Borch


  Vibeke udfører alle former for tandlægearbejde. Undersøgelse, fyldninger, rodbehandling, ekstraktion af tænder, proteser, genopbygning af bidfunktion etc.

  Uddannet Cand. Odont i 2010 fra Århus Universitet.
 • TiANS-01 001Marie Thøgersen


  Tandplejer Marie er vores ekspert i paradontose behandlinger og forestår mange tandeftersyn på børn og voksne i samarbejde med tandlægen.

  Uddannet tandplejer fra Århus Universitet, Skolen for tandplejer i 2015

 

Vores samlede team kan ikke fungere uden støtte og support fra vores dygtige assistenter. Du oplever dem ved stolen, men de har også en del opgaver før og efter en behandling for at sikre, at en behandling kan finde sted.  

 • Pia Pia Møller Erlandsen


  Pia er klinikassistent på klinikken og uddannet i Inman Aligner - tandretning
  Du vil ofte møde Pia i forbindelse med en behandling hos tandlægen, tandplejeren eller tandretning med Inman Aligner

 • TiANS-06 002Britt Fangel


  Britt er klinikassistent på klinikken.
  Du vil ofte møde Britt i forbindelse med en behandling hos tandlægen eller tandplejeren.

 • TiANS-03 001Anja Bavnshøj

  Anja er klinikassistent på klinikken.
  Du vil ofte møde Anja i forbindelse med en behandling hos tandlægen eller tandplejeren.

   

Klinikken

Klinikken Tandlægerne i Ans er en topmoderne klinik med lyse og venlige lokaler.

Klinikken er udstyret med bl.a. elektronisk journalsystem, digital røntgen og de nyeste behandlingsmetoder til at sikre dig en omsorgsfuld, effektiv og smertefri behandling.

Vi opfylder Sundhedsstyrelsens krav til hygiejne, miljø- og arbejdshygiejniske anvisninger. På tandklinkken benytter vi altid kun sterile instrumenter. Dvs. efter hver eneste behandling bliver alle de benyttede instrumenter autoklaveret, dette gælder også boremaskiner og ultralydstandrensere. Der foretages hyppigt kontrol med, at vores autoklaver fungerer tilfredsstillende. 

Krydret med et sødt og venligt personale gør det til en god oplevelse at komme til tandlæge.

 

Dansk Tandlæge Forening 

Vi er medlem af Tandlægeforeningen og derfor tilsluttet overenskomst med den offentlige sygesikringen og har via vort medlemskab en omfattende praksis forsikring, hvis uheldet skulle være ud - hvilket giver dig garanti og tryghed.

 

Kan du finde os?

Indtast din adresse nedenfor og få vist kørselsvejledning til klinikken. Kortet er interaktivt, så du kan zoom ud/ind.

 

 

hus IMG 0144

Alle meget dygtige og kompetente med mange års erfaring og sætter en ære i at levere et flot resultat, når et besøg er nødvendigt. Vi udnytter kompetencer på tværs af teamet af behandlere og assistenter, det vil du opleve, når du ligger i stolen.
Share