logo-400px

Tandregulering med Inman Aligner

Inman logo

Slip af med dit skæve smil med Inman Aligner.

Er du en af de mange, der er utilfreds over at have skæve tænder og går du og drømmer om en smuk, lige perlerække? Eller har du en gang brugt år på at gennemgå ubehagelig tandregulering for nu at se at det hele nu er ved at glide tilbage til sit gamle, skæve udseende?

Vi er glade for at kunne præsentere en ny og spændende kosmetisk tandpleje behandling, der har taget England med storm - Inman Aligner. Med dette revolutionerende koncept ses ”strittende” eller skæve tænder rettet til en smuk, lige tandrække i løbet af få uger! 

Inman Aligner er en klar, special designet plastbøjle med 2 fjederbelastede skinner, der passer nemt ned over de 4 forreste tænder. I modsætning til en almindelig tandbøjle, giver Inman Aligner et konstant, let pres på tænderne, og flytter dem på den måde let hen i den rigtige position.

Bortset fra dens æstetiske fordele, er Inman Aligner let at anvende og kan indsættes og fjernes når som helst, der gør det muligt at spise, børste tænder (og kysse) helt som normalt. Når tænderne er flyttet til den ønskede position, fastholdes de dér med en meget tynd tråd på bagsiden af tænderne.

Vi foretager løbende mange tandretninger med Inman Aligner - se nedenfor nogle af resultaterne - billederne giver et indtryk af den forskel behandlingen har medført.

Ved første besøg tages der et aftryk af tænderne og i det andet besøg pudses der mellem tænderne for at give dem mulighed for at bevæge sig og skinnen udleveres. I løbet af behandlingen ses patienten ca. 15 min en gang hver anden uge for at justere skinnen og sikre at tænderne kan bevæge sig frit.

Inman Aligner er den største nyskabelse inden for kosmetisk tandpleje i seneste år. Det er hurtigt, økonomisk overkommeligt og blidt ved tænderne.

 

Ofte stillede spørgsmål til Inman Aligner behandlingen

Hvad kan rettes?

arrow right 48Har du strittende fortænder eller en mild-moderat trangstilling kan du ofte forvente et godt resultat af behandlingen med Inman Aligner. Kig forbi klinikken, så kan vi vurdere både omfang og varighed af din Inman Aligner behandling.

Hæmmes udtalen med Inman Aligneren?

protozoa purple 48Inman Aligner bøjlen vil hæmme din udtale. Varigheden er dog typisk en til to uger. Herefter vil du vænne dig til din Inman Aligner og kan typisk tale uden de store problemer.

Hvor ofte skal Inman Aligneren bruges?

interaction 48Behandlingen med Inman Aligneren vil kun virke, hvis du bruger den hver dag i behandlingsperioden. Mest optimalt bør du bruge den 20 timer i døgnet. Bruger du den mindre end det, kan behandlingstiden forlænges.

Du skal altid tage din Inman Aligner ud, når du spiser og børster dine tænder. Vi anbefaler, at du børste dine tænder og din Inman Aligner hver gang, du har spist. Du kan tage den ud, hvis du skal kysse m.m, blot det ikke er mere end nogle få timer.

Kan Inman Aligneren sammenlignes med usynlige bøjler?

info button 48Inman Aligneren bruges normalt kun til at rette de forreste tænder, hvor usynlige bøjler kan rette alle tænder i hele munden.
Det er en af årsagerne til at behandlingen med Inman Aligneren er hurtigere og billigere end de usynlige bøjler. Typisk er behandlingstiden med Inman Aligner 6-14 uger, hvor behandlingstider på mere end 6 måneder ikke er ualmindeligt med usynlige bøjler.

Hvor sikkert er det?

network 48Alle former for tandregulering indebærer risici, men indtil videre er der behandlet over 20.000 patienter med Inman Aligner. Vi har ikke modtaget informationer om hverken tandnerveskader eller rodresorption.

Hvor lang tid tager det?

catalog blue 48Behandlingstiden er individuel fra patient til patient, men afhænger især af, hvor skæve tænderne er. De fleste behandlinger afsluttes typisk på 6-14 uger.

Hvad er prisen for en behandling?

wallet 48Prisen på en Inman Aligner er langt mindre end for traditionelle togskinner eller usynlige bøjler. Prisen på en behandling afhænger af antallet af kontrolbesøg samt kompleksiteten af din behandling. Efter en konsultation på klinikken får du en behandlingsplan med prisoverslag samt forventet behandlingstid. Vel mødt.
 

service bell 256 

Kontakt os

Er du interesseret i en personlig dialog, så kontakt os her.

Share