logo-400px

Økonomi 

For at sikre de eksisterende attraktive priser på tandpleje på klinikken er det væsentligt for os, at du er informeret om klinikkens betalingspolitik.

Udgangspunktet er kontant eller Dankort betaling efter besøget, alternativt efter aftale giroindbetaling umiddelbart efter besøget.

Regelmæssige undersøgelser og tandrensninger koster typisk under 500 kr. Af administrationsmæssige årsager beder vi dig afregne disse behandlinger med receptionen den dag, du får den udført. 

Øvrige, almindelige, behandlinger (rekonstruktiv plastbehandling, udvidet parodontose behandling, kirurgi m.m.) påbegyndes kun efter information om prisen – vi beder derfor også om at disse afregnes samme dag med receptionen efter endt behandling. 

Behandlinger der strækker sig over flere besøg afregnes efter hvert enkelt besøg / behandling med mindre andet aftales. 

tovØvrige, større, behandlinger dækker f.eks. kroner, broer m.m. For disse behandlinger beder vi om en a conto indbetaling på minimum halvdelen af behandlingens pris. Restbeløbet faktureres efter nærmere aftale. 

Misligholdte betalingsaftaler er en frustration for alle involverede. Vi må pålægge rente og administrationsgebyr, samt eventuel retslig inkasso. Ingen er glade for dette, så derfor ovenstående politik på klinikken.

Share