logo-400px


Kosmetiske behandlinger

klinik-01 030-copyBevar dine tænder hele livet. Et realistisk mål for de fleste patienter, som løbende får en kvalificeret behandling og eftersyn af deres tænder. Planen for behandlingen af dine tænder tager udgangspunket i dine tænder, så vi sikrer de mest optimale betingelser for dit tandsæt, med hensyn til et flot æstetisk resultat. Du får løbende en status på dit tandsæt og sammen med dig finder vi den rette behandling. Forebyggelse er tillige en del af behandlingen samt en løbende opfølgning og kontrol af behandlingerne.

Nedenfor kan du læse mere om nogle af de behandlinger, vi udfører.

 

Usynlige fyldninger

Usynlige fyldninger, hvor der kun benyttes de nyeste, godkendte plastfyldnings materialer der ligner din egen tandfarve.

Her renses din tand for karies, gamle fyldninger m.m. Den forbehandles derefter med en gel der gør den modtagelig for næste step: adhæsiv materialet, der er en væske (lim) der trænger ind i emalje og tandben. Derefter påføres plastmaterialet i flere lag og farver, således at tanden genopbygges indefra og ud, med materialer der immiterer den naturlige tand. Overfladen formes til naturlig anatomi for den pågældende tand og således at den passer perfekt mod den tand den bider imod. Afslutningsvis pudses den så den føles glat og behagelig.

Plast er et fantastisk materiale til rekonstruktion af tænder – anvendt på de korrekte indikationer.

 

Kosmetisk formning af tænder

Mindre skævheder og uregelmæssigheder kan ofte korrigeres med ”kosmetisk konturering”; med fine pudse instrumenter fjernes der en beskeden del af emaljen visse steder, og tandens udseende kan da ændres til noget mere regelmæssigt. Kosmetisk konturering kan tillige være en del af en blegnings behandling eller en kompleks behandling.

 

Hvide tænder på få dage

blegning 028-copyAldrig har det været nemmere, hurtigere og mere sikkert at få hvide tænder hos tandlægen. Med Zoom! fra Discus Dental - USA’s førende producent af kosmetiske tandplejeprodukter - kan nu selv den mest utålmodige få et hvidere smil på kort tid. Det er muligt at lysne tænderne ca. 2-3 toner, men vær realistisk i dine forventninger til resultatet – ingen opnår kridhvide tænder.

Blegning af dine tænder foregår i 2 etaper: Klinikblegning starter blegeprocessen, som du selv færdiggør med en specialfremstillet skinne derhjemme. Blegningen på klinikken tager ca. 1 time, men derudover bruger vi ca. 1 time til information, forberedelse, afslutning og instruktion. Hjemmeblegeskinnen fremstilles efter et aftryk af dine tænder. Vi instruerer dig grundigt i hvordan du bruger den.

For at få det bedste resultat af blegningen, er det vigtigt at tænderne er nyrensede. Derfor starter vi ofte en blegning med en tandrensning. Fyldninger og kroner på tænderne påvirkes ikke ved blegning. Det kan betyde, at gamle fyldninger skal udskiftes for at opnå et kosmetisk tilfredsstillende resultat efter blegning. 
Behandlingerne holder i ca. 1-1½ år og kan vedligeholdes ved hjælp af din hjemmeblegeskinne.Share