logo-400px

Tandregulering med Inman Aligner

Inman logo

Slip af med dit skæve smil med Inman Aligner.

Er du en af de mange, der er utilfreds over at have skæve tænder og går du og drømmer om en smuk, lige perlerække? Eller har du en gang brugt år på at gennemgå ubehagelig tandregulering for nu at se at det hele nu er ved at glide tilbage til sit gamle, skæve udseende?

Vi er glade for at kunne præsentere en ny og spændende kosmetisk tandpleje behandling, der har taget England med storm - Inman Aligner. Med dette revolutionerende koncept ses ”strittende” eller skæve tænder rettet til en smuk, lige tandrække i løbet af få uger!

    

 

Inman Aligner er en klar, special designet plastbøjle med 2 fjederbelastede skinner, der passer nemt ned over de 4 forreste tænder. I modsætning til en almindelig tandbøjle, giver Inman Aligner et konstant, let pres på tænderne, og flytter dem på den måde let hen i den rigtige position.

Bortset fra dens æstetiske fordele, er Inman Aligner let at anvende og kan indsættes og fjernes når som helst, der gør det muligt at spise, børste tænder (og kysse) helt som normalt. Når tænderne er flyttet til den ønskede position, fastholdes de dér med en meget tynd tråd på bagsiden af tænderne.

Vi foretager løbende mange tandretninger med Inman Aligner - se nedenfor nogle af resultaterne - billederne giver et indtryk af den forskel behandlingen har medført.

Ved første besøg tages der et aftryk af tænderne og i det andet besøg pudses der mellem tænderne for at give dem mulighed for at bevæge sig og skinnen udleveres. I løbet af behandlingen ses patienten ca. 15 min en gang hver anden uge for at justere skinnen og sikre at tænderne kan bevæge sig frit.

Inman Aligner er den største nyskabelse inden for kosmetisk tandpleje i seneste år. Det er hurtigt, økonomisk overkommeligt og blidt ved tænderne.

Kontakt os

Er du interesseret i en personlig dialog, så kontakt os her.

Share